Oferte early booking Egipt si Tunisia pe toata perioada anului


Cu totii am visat la ocazia sa stam singuri in fata piramidelor din Egipt. Sau traversarea apelor Nilului. De asemenea sa ne pierdem in salile pline de hieroglife din templele din Luxor. Sau sa vizionam unui rasarit in Abu Simbel, in fata statuilor imense si eterne ale lui Ramses al doilea. Daca in sfarsit ati decis sa vizitati aceasta tara africana, cu siguranta va intrebati ce este de vazut in Egipt. Pentru a fi siguri ca o sa aveti o vacanta de neuitat nu uitati sa va uitati peste ofertele early booking Egipt.

In primul rand, ar trebui sa vizitati Piramidele din Giza (Marea Piramida a Cheops, Chephren si Micerino). Nu conteaza cate carti ati citit, cate fotografii si videoclipuri ati vazut, nu veti fi niciodata pregatiti pentru senzatia de a contempla siluetele lor iconice in departare. Si cand va aflati sub ele si le puteti atinge pietrele de peste 4.000 de ani de istorie, va fi un moment magic. In aceeasi incinta a Piramidelor exista o alta vizita esentiala a Egiptului: Sfinxul, celebra sculptura cu fata unui om si corpul unui leu. Totul indica faptul ca l-ar reprezenta pe faraonul Kephren, dar exista teorii in multe directii, cine stie ... Ceea ce este sigur este ca trebuie sa-ti faci un selfie in acel loc.

Vizitati muzeul egiptean din Cairo, unde puteti vedea: mumii, comori de faraoni, statui si inca o mie si una de surprize. Un sfat este sa nu mergeti fara ghid in acel muzeu deoarece nu o sa intelegeti toata istoria.

Cu toate astea poate o sa faceti o vacanta combinata, sau o lasati pe alta data, mai exista o tara din Africa la fel de frumoasa si interesanta. Aceea fiind Tunisia. Cu siguranta toti am auzit de plajele ei minunate dar si de istoria pe care o detine, pentru aceasta destinatie puteti gasi cu usurinta oferte early booking Tunisia.

Dougga este un sit arheologic, situat la o suta de kilometri de Tunisia, in stare excelenta si probabil unul dintre cele mai bine pastrate din Magreb. Clasificate drept Patrimoniul Mondial UNESCO, ramasitele sale sunt situate pe un deal si raspandite pe mai mult de 25 de hectare. Este nevoie de o jumatate de zi pentru a vedea cele mai multe cladiri, cum ar fi teatru, capitol, bai, mai multe temple si un mausoleu ... Un lucru este sigur, daca sunteti in regiunea de nord in timpul vacantelor in Tunisia, vizitati Dougga deoarece nu trebuie ratata!

Langa faimosul oras Cartagine si baile sale termale, fermecatorul sat Sidi Bou Saïd iese in evidenta pentru arhitectura si casele sale colorate de albastru si alb. Faceti o plimbare pe strazile mici pietruite ale acestui sat si admirati usile caselor, care sunt, in mare parte, decorate cu atentie. Veti gasi in acest sat fermecator multe hoteluri si pensiuni, cu vedere la mare, care le vor oferi vizitatorilor lor peisaje de o frumusete rara. Pe plan cultural, veti avea ocazia sa vizitati cateva muzee, inclusiv muzeul Dar el-Annabi, pentru a descoperi arta de a trai in Tunisia si palatul Dar Nejma Ezzahra, unde sunt expuse instrumente muzicale si unde exista si concerte si spectacole. Privelistea este exceptionala. Pentru a cumpara cateva suveniruri, accesati piata de arta traditionala Lella Salha & Crafts unde veti gasi condimente, mestesuguri traditionale, haine, covoare ... etc.

Egipt si Tunisia sunt doua tari care merita vazute macar o data in viata. La agentiile de turism o sa gasiti cu siguranta oferte last minute Egipt, dar si oferte last minute Tunisia, asta pentru cei care vor sa faca o vacanta rapida. Puteti accesa cu usurinta site-uri online pentru a gasi mai multe tipuri de oferte in ceea ce priveste o vizita intr-una dina ceste doua tari, sau poate chiar in ambele.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare