De ce sa cumperi vacante cu Early Booking?


De ce să cumperi vacanțe cu Early Booking?

Ofertele Early Booking apar, în mod normal, cu aproximativ 6-7 luni înainte de debutul sezonului de vară sau de iarnă. Orice pachet achiziționat cu reducerea de Early Booking vă oferă același nivel de calitate a serviciilor, dar la un preț mult mai avantajos. Ținând cont că atât hotelierii, cât și companiile de transport aerian pun la dispoziție un anumit număr de locuri la prețuri speciale, credem că nu mai este cazul să te gândești de două ori și să începi deja căutările pentru vacanța visată. 

Perioada de Early Booking pentru sezonul vara 2020 a început de ceva timp, iar dacă nu ai reușit încă să găsești o ofertă potrivită pentru tine și familia ta, îți recomandăm să tragi o privire la ofertele Early Booking pentru sezonul de vară, care au început să apară încă de la începutul lunii octombrie. Bineînțeles, nu au apărut încă ofertele Early Booking pentru toate destinațiile sau perioadele anului 2020, însă până la sfârșitul anului 2019 vor fi disponibile spre vizualizare ofertele complete ale anului viitor. 

Ținând cont de aspectele prezentate mai sus, dar și de faptul că sezonul estival al acestui an s-a încheiat, îți prezentăm mai jos motivele pentru care ar trebui să cumperi un sejur Early Booking: 

Reduceri semnificative. Este modalitatea cea mai sigură de a achiziționa o vacanță la un tarif avantajos, chiar și pentru plecările din plin sezon, unde prețurile sunt extrem de ridicate și nu mai există disponibilitate la majoritatea hotelurilor.

Plata pachetului turistic în rate. În momentul în care te-ai hotărât să cumperi o vacanță cu reducerile Early Booking, se va achita doar un avans, mai apoi urmând să achiți în rate diferența tarifului. 

Destinații și hoteluri pe alese. Siguranța că vei sta la hotelul preferat sau că vei pleca de pe aeroportul cel mai apropiat de casă este un motiv foarte întemeiat pentru a rezerva din timp, ținând cont că în plin sezon disponibilitățile, dar și ofertele din care vei avea de ales vor fi mult mai puține. 

Prețuri mici pentru hoteluri de lux. În perioada de Early Booking vei reuși să achiziționezi o vacanță la un hotel de lux la un tarif imbatabil. Prețul pe care îl vei plăti în perioada de Early Booking pe un hotel de 4-5* va fi echivalent cu tariful unui hotel de 2-3* în plin sezon.

Timp economisit. Planificarea unei vacanțe necesită foarte mult timp, astfel că achiziționarea unui pachet turistic cu Early Booking te va ajuta să economisești foarte mult timp, timp în care vei putea să găsești informațiile necesare pentru anumite obiective turistice, să studiezi oferta cu excursii opționale pe care le-ai putea face la destinație și să planifici concediul în cele mai mici detalii.

PRINDE PRIMUL VAL DE REDUCERI EARLY BOOKING!!!

Dacă vrei să fii primul care află de ofertele Early Booking, te invităm să te abonezi la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei primi toate informațiile necesare pentru a alege vacanța dorită.

Alege TRAVELAGO, online e mult mai simplu!

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare