Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Dubai Marina

   Dubai


Descriere

Address Dubai Marina este legat direct de Dubai Marina Mall.Plaja se află la doar câteva minute de mers pe jos. Există o piscină infinită la etajul 4, perfectă pentru a petrece o zi întreagă la soare, cu mese în aer liber, bar la piscină şi vedere spectaculoasă la Dubai Marina şi mai departe. Este un hotel primitor pentru familii şi oferă piscină pentru copii. Localizare:
Address Dubai Marina este legat direct de Dubai Marina Mall.Plaja se află la doar câteva minute de mers pe jos. Există o piscină infinită la etajul 4, perfectă pentru a petrece o zi întreagă la soare, cu mese în aer liber, bar la piscină şi vedere spectaculoasă la Dubai Marina . Este un hotel primitor pentru familii Nu uitati această proprietate se află la doar 10 minute de mers pe jos de Marina Beach asa ca grabitiva sa faceti o baie. Address Dubai Marina se află la 5 minute de mers cu maşina de zonele Dubai Media City, Dubai Internet City şi Zona Liberă Jebel Ali. Plajele din Golful Arabic sunt la 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul cu 200 de camere este contemporan într-un mod clasic, cu lemn întunecat, marmură cremoasă, tonuri neutre și ferestre mari, care profită din plin de vederea. Cat timp veti sta cazati la acest hotel un pianist ne va incanta cu muzica lui placuta  se va  adaugă la simțul sofisticat a propietati.

Camerele de la intrarea la nivel de la Deluxe au vedere la oraș sau la port, mobilier elegant în nuanțe calde de caramel, smântână și cremă, precum și paturi foarte confortabile. Funcțiile Tech includ iPod dock și iPad pentru a controla totul, de la iluminat și temperatură până la rezervarea biletelor Burj Khalifa și a timpului de golf tee. Singurul negru este biroul mare și scaunul greu, care este oarecum ciudat de accesat în colțul îngust. Băile din marmură bej  sunt un punct culminant, cu dușuri mari și băi separate (multe cu vedere la port).