Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Hotel and Residences -Al Barsha

   Dubai


Descriere

Hotelul este la 7 km de portul de agrement Dubai și la 12,1 km de Dubai Mall. Aeroportul Internațional din Dubai este la 30 de minute de mers cu mașina. Aflat la o distanta de aproximativ 5 minute de Mall of the Emirates, DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubai oferă unități de cazare moderne. Localizare:
Al Barsha este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, magazine de îmbrăcăminte și cumpărături de mărci de lux. DoubleTree by Hilton Hotel and Residences Dubaise afla la numai 5 minute de Mall of the Emirates, oferă unități de cazare moderne.Hotelul este la 7 km de portul de agrement Dubai și la 12,1 km de Dubai Mall. Aeroportul Internațional din Dubai este la 30 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul include acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice, piscină în aer liber, centru de fitness nonstop, saună și baie de aburi.Este disponibil serviciu de transfer gratuit la Mall of the Emirates și plaja publică Jumeirah. Proprietatea oferă gratuit parcare cu sau fără valet.