Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Dubai Festival City

   Dubai City Area


Descriere

Situat în inima celei mai noi destinații de cumpărături, culinare și de divertisment, Dubai Festival City extinde un bun venit pentru a lucra și a juca.Localizare:
Situat în inima celei mai noi destinații de cumpărături, culinare și de divertisment, Dubai Festival City extinde un bun venit pentru a lucra și a juca. Fie că treceți, în oraș pentru afaceri sau pur și simplu scăpați pentru week-end, Holiday Inn Dubai Festival City este alegerea perfectă pentru o escală, cu designul său contemporan și spațios, acces la o varietate de restaurante și facilități de agrement, un scurt de la Aeroportul Internațional Dubai și centrul orașului, precum și acces direct la Festival City Mall, oferind peste 500 de magazine de vânzare cu amănuntul, inclusiv singurul magazin Robinsons din Emiratele Arabe Unite, și acasă la spectacolul de apă IMAGINE, cu laser și foc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are 3 restaurante, o piscină în aer liber și un centru de fitness sunt disponibile la acest hotel. WiFi în zonele publice este gratuit. Alte facilități includ un bar / lounge, un centru de afaceri de 24 de ore și room service 24 de ore pe zi.