Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

   Palm Jumeirah


Descriere

Hotelul Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel este situat într-o locație retrasă pe Crescent of The Palm Jumeirah, la doar o scurtă călătorie de mers cu mașina de mall-urile comerciale și atracțiile turistice ale orașului. Stațiunea este la 25 de minute cu mașina de Burj Khalifa și Mall Dubai, la 20 de minute de parcul tematic IMG Worlds of Adventure și de Aeroportul Internațional Al Maktoum și la 35 de minute de Aeroportul Internațional Dubai.
http://www.theretreatpalmdubai.com/

Localizare
Retreat Palm Dubai MGallery de către Sofitel este prima stațiune de bunăstare holistică din Orientul Mijlociu. Acasă la primul centru Rayya Wellness din lume, o filosofie a bunăstării și a transformării personale a corpului, a minții și a spiritului se desfășoară în tot hotelul. Acest hotel luxos din Dubai oferă experiențe impresionante, încântătoare, care inspiră amintiri pe tot parcursul vieții. Stațiunea balneară unică este un sanctuar liniștit ascuns într-o locație sublimă și retrasă pe țărmurile Palm Jumeirah din Dubai. Parte din MGallery de către Sofitel "Serenity", colecția de hoteluri, stațiunea exemplifică viziunea MGallery de a crea destinații uimitoare și întruchipează stilul, povestea și atracția Dubaiului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bucurați-vă în stil într-o selecție de restaurante și baruri de lux, fiecare oferind o experiență unică, de la cafeaua proaspăt preparată în atmosfera primitoare a cafenelei de lobby, sucuri proaspete sănătoase și gustări într-un cadru relaxat lângă piscină, înconjurat de elegantul loc de întâlnire din toată ziua sau de restaurantul hotelului.
 
Completând filozofia wellness a stațiunii wellness Dubai, restaurantele servesc o selecție de mâncăruri sănătoase, făcute cu produse locale sănătoase, cum ar fi produse din lapte de cămilă și alte ingrediente organice preparate cu grijă local, proaspăt furnizate de fermele partenere locale, de la grădina hotelului cu plante medicinale.