Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zabeel House Al Seef by Jumeirah

   Dubai


Descriere

Zabeel House este o colecție eclectică de hoteluri născute în Dubai. Este ideal pentru călătorii care doresc o legătură cu cele mai interesante cartiere din cele mai vibrante orașe. Localizare
Zabeel House oferă șederea perfectă pentru oricine călătorește, muncește, rătăcește sau aproape orice altceva între ele. Experimentează cartierul ca și cum ai trăi acolo. Mall of Emirates și Burj Al Arab Jumeirah se află la 20 km de proprietate, în timp ce Burj Khalifa, Dubai Mall și fântânile sunt la 10 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Dubai International Airport, la 5 km de proprietate.

Website
http://www.zabeelhouse.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Toate cele 200 de camere și apartamente cu aer condiționat oferă cea mai recentă tehnologie de tablete, Wi-Fi în întregime și un televizor inteligent prin satelit. Există, de asemenea, un birou și o mașină Nespresso în camere. Băile oferă duș și articole de toaletă gratuite organice.