Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Kantaoui Center

   SOUSSE


Descriere

Hotelul, construit în stilul alb mediteranean, este situat pe plaja cu nisip fin, în centrul staţiunii Port El Kantaoui, vizavi de golful El Kantaoui, la 10 km de orașul Sousse, 35 km distanţă de aeroportul Monastir, și la 70 de km de stațiunea Yasmine Hammamet. Cu spații largi, deschise, grădini şi palmieri, hotelul este ideal pentru vacanţele în familie. Plaja
Plaja cu nisip alb la doar câțiva metri, unde veți găsi și un restaurant al hotelului.

Piscina
Două piscine exterioare, și o piscină acoperită, cu jacuzzi.

Sport si agrement
Pentru relaxare puteți beneficia de 5 terenuri de tenis luminate, teren de fotball, biliard, tragere cu arcul, saună, sală de fitness, spa, masaj, jacuzzi, baie de aburi, teren de golf, tenis de masă, mini golf.

Localizare
Hotelul, construit în stilul alb mediteranean, este situat pe plaja cu nisip fin, în centrul staţiunii Port El Kantaoui, vizavi de golful El Kantaoui, la 10 km de orașul Sousse, 35 km distanţă de aeroportul Monastir, și la 70 de km de stațiunea Yasmine Hammamet. Cu spații largi, deschise, grădini şi palmieri, hotelul este ideal pentru vacanţele în familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

 Cele 482 de camere sunt dotate cu baie proprie, A/C, TV-satelit, telefon, balcon sau terasă.