Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Delta Dunarii, Romania

HOTEL Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf Gheorghe cu iesire la Dunare Va ofera camere de cazare spatioase 13 camere cu 2 paturi 2 matrimoniale sala de conferinta 35 locuri agrement cu masa de biliard tenis de masa spalatorie calcat . . .

Delta Dunarii, Romania

Complexul este situat pe Bratul Sfantu Gheorghe in Satul Uzlina Transportul spre complex se face cu ambarcatiunile proprii complexului din Satul Murighiol la 38 km de Tulcea in satul Murighiol la iesirea spre Dunavat Complex Cormoran este construit p . . .

Delta Dunarii, Romania

HOTEL Amplasat pe marginea lacului in comuna MurighiolCAMERE Vilele sunt in numar de 16 si sunt clasificate la categoria de 5 stele Avand o capacitate de cazare de 64 locuri toate vilele sunt formate din doua camere baie si curte exterioara fiind ide . . .

Delta Dunarii, Romania

HOTEL Barcile de la Tulcea opresc la doar 500 de metri de pensiune Serviciu de preluare de la Portul Sulina este posibil la cerere 12 km distanta fata de mareCAMERE 52 de locuri din care 20 locuri in camere duble matrimoniale 12 locuri in camere cu t . . .

Delta Dunarii, Romania

Hotelul dispune de- 9 camere duble economy- 6 camere duble standard- 11 camere duble standard cu vedere la Dunare- 9 family rooms 2 camere pat matrimonial sicanapea extensibila 2 persoane- 2 apartamente living si dormitor 2 balcoane1 baie cu cada ve . . .

Delta Dunarii, Romania

Foarte Bine 83 Bookingcom Hotelul Green Village Resort este situat in localitatea Sf Gheorghe la 2 km de Marea NeagraLocalizare Hotelul Green Village Resort este situat in localitatea Sf Gheorghe . . .

Delta Dunarii, Romania
Delta Dunarii, Romania