Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Modalități de plată

Modalitati de plata

Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata:

Plata online cu cardul

Puteti achita online rezervarea utilizand cardul dumneavoastra. Cardurile acceptate pentru plata online sunt Visa, MasterCard, Maestro, Card Tickete de Vacanta.
Pentru a finaliza plata cu cardul online in cadrul portalului nostru de rezervari vi se va cere ca si cardul dumneavoastra sa fie inrolat 3D Secure pentru mai multe detalii puteti accesa : http://www.romcard.ro/inrolare-3dsecure/.  3D-Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de Visa și MasterCard. Folosirea acestui sistem permite creșterea securității tranzacțiilor online, prin solicitarea unei parole la fiecare plată online. În caz de pierdere sau furt, cardul înrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terțe persoane pentru cumpărături online.

Numerar sau cu cardul la sediul agentiei TRAVELAGO

Plata in numerar se poate face in RON sau EUR la sediul agentiei din Suceava, Str. Universitatii, nr. 40, bl. 12A, parter.
Plata cu cardul la POS-ul de la sediul agentiei, cardurile acceptate fiind: Visa, Mastercard, Maestro.

Transfer bancar sau depunere numerar la banca

O data emisa factura proforma aferenta rezervarii dumneavoastra puteti achita prin transfer bancar in conturile specificate sau prin depunere la orice sucursala Banca Transilvania din tara.

SC TRAVELAGO BEST CONCEPT SRL

Cod Fiscal 40679220

Conturi bancare:

Banca Transilvania

RO40BTRLRONCRT0489433001 – LEI

RO87BTRLEURCRT0489433001 – EURO

Cod Swift: BTRLRO22XXX


Plata cu cardul de vacanta

Modalitati de plata cu cardul de tickete de vacanta:

- Puteti achita online cu carduri de tickete de vacanta (Sodexo, Edenred, Up) prin alegerea modalitatii de plata Card Online (Tickete vacanță)

- La sediul TRAVELAGO prin POS.


Plata cu tichete de vacanta


Achitarea cu tickete de vacanta pe suport hartie se poate face direct la sediul nostru din Suceava (Str. Universtității, nr. 40) sau prin posta/curier la adresa Suceava, Str. Universitatii, nr. 40, bl. 12A, Sc. A (precizati pe plic destinatar TRAVELAGO). In momentul in care le primim veti primi o confirmare pe email privind inregistrarea platii pe comanda dumneavoastra. Tichete de vacanta acceptate doar pentru sejururi in Romania sunt: Edenred, Sodexo, Cheque Dejeuner /Up Romania.

ATENTIE! Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile! NU VOM ACCEPTA PLATA VACANTEI DVS CU TICKETELE ALTEI PERSOANE CE NU APARE PE REZERVARE (ca titular de contract sau turist in cadrul pachetului rezervat).

Ce poti plati cu tichete de vacanta? Sejururi in Romania (litoral, balneo, munte etc). Pachetele rezervate contin in mod obligatoriu servicii de cazare la care se pot adauga masa, tratament etc.

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor/sumei inscrise pe cardul de vacanta este mai mica decat valoarea vacantei rezervate, diferenta va fi achitat de turist cu cash sau prin transfer bancar.

ATENTIE! Daca valoarea tichetelor transmise este mai mare decat valoarea vacantei rezervare, conform legii nu vom putea restitui diferenta ca rest.

Conditii de acceptare la plata:
- beneficiarul vacantei sa fie titularul tichetelor de vacanta
- elementele de securitate ale tichetelor sa fie vizibile
- tichetele sa fie in termenul de valabilitate
- codul de bare sa fie intact

Care sunt tichetele de vacanta acceptate de noi?
Acceptam urmatoarele tipuri de tichete si carduri de vacanta:
- Edenred
- Cheque Dejeuner Romania / UP Romania
- Sodexo